TUNIKA

Tunikát keresel ? Közkedvelt ruhadarab vékonyabb és teltebb lányok is szeretik . Viselheted farmerral , legginggel , cicanadrággal . A tunika általában csípőig vagy fenék alá ér , rövidebb mit egy ruha , de hosszabb mint egy felső. 

TUNIKA kínálatunk

 

Tovább

TUNIKA

Egyetlen ruhadarab a nőies megjelenésért - Tunika

A tunika egy nagyon kényelmes és praktikus ruhadarab.
A lenge kényelmes viselet, amely szinte bárhol megállja a helyét, mivel remekül variálható. 
Ebből adódóan bármivel lehet kombinálni, ezáltal akár időt is spórolhatunk a reggeli öltözködési rituálénk alatt.  Tekintsd meg a legújabb TUNIKA kínálatunkat

Bármely évszakban viselhető: nyáron vékony leggingsel, télen vastag harisnyával, esetleg még bőrhatású leggingsel, vékonyabb nadrággal, farmerral, is kombinálható. A TUNIKA, mivel optikailag nyújtja az alakunkat roppant közkedvelt ruha darab.
Mellette kampányol az is, hogy bármilyen alsórésszel hordható, legyen szó szoknyáról, nadrágról vagy leggingsről. Ha igazán nőiesek akarunk lenni, vegyünk fel hozzá magas sarkú cipőt , csizmát , de könnyed sétához viselhetjük csinosabb sportcipővel, szandállal.

Visszatérve a mai kor viseletéhez a Tunika, azzal vonult be a köztudatba, hogy titokzatosan elrejti mindazt, amit szeretnénk, hogy elrejtsen  az A-vonalú és ingszabású verzió minden alkaton jól mutat. Hajrá Hölgyeim Tunikára fel! 
Szintén egy olyan darab, melynek helye van a ruhatárunkban, nincs sem korhoz, sem pedig testalkathoz kötve.
Tegyük fel a kérdést magunkban…velünk megtörtént már, hogy megláttunk egy „álom ruhát”, melybe beleszerettünk, viszont a próba után csüggedten néztünk a tükörbe, mert kiderült, hogy a választott csodaszép ruha nem az igazi . Túl szűk, rossz az esése, kényelmetlen, kiadja azt, amit nem lenne szabad, stb, és itt ismét megmutatkozik a Tunika sokoldalúsága , melyet a színekkel is tudsz variálni .Vannak Alkalmi tunikák is, amelyek esetében ez ritkán történik meg, hogy nem jó az esése, rosszul érezzük magunkat benne, vagy kényelmetlen és feszengünk. Választhatunk hagyományos szabású és egyenes vonalú tunikát.


A csipkéből készült típusok nagyon vadítóak, a virágmintásak romantikusak, mini ruhaként viselve szexis darabokká válnak.

 

Tovább