ALKALMI RUHA

Alkalmi ruhát keresel ? Nálunk biztosan megtalálod! Elegánsabb alkalmi női ruhák, felsők, nadrágok, szoknyák. Alkalomra, szilveszterre, esküvőre,partyra, ballagásra,bálra. Alkalmi ruha webshopunkban kényelmesen tudsz vásárolni , akár 1 munkanap után Nálad van a kiválasztott alkalmi ruha. Kínálatunkban megtalálható : Elegáns és divatos alkalmi ruhák. Lehet rövid, hosszú alkalmi ruha vagy csipke ruha. Alkalmi ruha webáruház, ahol az elegancia garantált. 

Tovább

Alkalmi Ruha Webshop, ha az alkalomhoz illő női ruhát szeretnél!
Gyönyörű báli ruhák, alkalmi ruhák hölgyeknek többféle stílusban: találd meg a hozzád illő fazont

Alkalmi ruhában minden Hölgy egy Hercegnő. Vásárold meg otthonról néhány kattintással álmaid alkalmi ruháját  . Legyen az az alkalom egy esküvő, bál , ballagás , évnyitó , egy romantikus vacsora  - Az alkalmi ruhák nélkülözhetetlen elemei az elegáns és magabiztos högyek számára.

Kínálatunkban megtalálható az elegáns női ruha , Csinos fehér felső , hozzáillő szoknyával , ami lehet akár műbőr szoknya

Esküvőre muszlin díszes ruhákat kínáltunk , de megtalálhatóak a kis kokélruhák is kínálatunkban 

A választási szempontok alkalmi ruhánál 

 Milyen szempontok alapján választunk, vajon ideális lesz az alkalmi ruhánk? Az Alkalmi ruha választását befolyásolhatja az alkatunk, az alkalom, az etikett, vagy akár az időjárás. Ezen tényezők együtteséből áll össze hogy végül milyen ruhát választunk.

Átlagosan kevesebb olyan alkalom adódik, amikor lehetőség nyílik az Alkalmi ruha viselésére, pedig valljuk be őszintén  Hölgyeim kiöltözni és ünnepelni, igazán klassz érzés.

Valaki a szűkebb, jobban testhez tapadó ruhákat kedveli, és van, aki a bővebb fazont részesíti előnyben. Akinek szép lábai vannak, jól mutatnak a rövidebb elegáns ruhák itt a térd fölötti, de nem mini ruha, itt látszódni fognak a formás lábak, a szép térdek, a boka, és a vádli . A bővebb ruha a derekat hangsúlyozza ki és eltakarja, amit nem szeretnénk láttatni .

Valószínűleg mindenkinek szerepelnek olyan darabok a ruhatárában, melyben rögtön férjhez mehetnénk egy „spontán buli” esküvő alkalmával, de ha vendégként kell részt vennünk egy ilyen jeles eseményen, be kell tartanunk pár szabályt. Például, hogy ne öltözzünk fehérbe  , vagy ne öltözzük túl a mennyasszonyt…sőt a keveset takaró ruhadarabokat is kerüljük lehetőség szerint, és ne most akarjunk csillogó disco-gömbök lenni. Elég kínos szituáció alakulhat ki belőle, nem díjazná a násznép sem, a mennyasszony meg pláne. Vendégként inkább egy visszafogottabb de mégis elegáns darabot válasszunk az alkalmi ruhák közül. Ámbár ha nagyon nincs más lehetőség vagy a feltűnő ruhák rabjai vagyunk, a jó választás egy hátán kivágott vagy a vállán ejtett ruha lehet. Így ízlésesek maradunk és bőrünk is szabadon van

Meghatározott ruházat esetén…(ha dresszkód van) Manapság egyre gyakoribb, hogy a meghívón a pár úgynevezett dresszkódot határoz meg, tehát hogy milyen stílusú, és színválasztásban is, mi legyen a meghatározó szempont. Segítségként is felfoghatjuk a dresszkódot, egy praktikus üzenet, segít abban, hogy ne öltözzünk sem túl, sem alul. Ilyen esetekben meghatározzák hogy, nagyestélyit, kisestélyit, elegáns koktélruhát, elegáns megjelenést vagy épp visszafogott megjelenést válasszunk. Ami igazán fontos ebben, hogy ha a pár ragaszkodik ehhez illik tiszteletben tartani.

Szalagavató esetén a rövidebb alakalmi ruhák tökéletesen megfelelnek a fiatalos, lendületes, vidám hangulatú szalagavatós környezetbe.  Egyes fazonok esetében hercegnős, vagy kislányos bájt kölcsönöznek ezek a darabok. Ezen kívül egy ilyen eseményre szintén abszolút jól passzol

egy hosszabb ujjú darab, aszimmetrikus váll résszel vagy egy spagetti pántos, akár egy izgalmasabb nyakpántos alkalmi ruha is lehengerlő hatást kelt majd.

Egy jó tanács, amit már biztosan mindenki hallott és átérzett…ami reggel szűk volt, az, az is marad délutánra, estére, és hajnalra is tehát a szűk ruha  nagyon nagyon nem kényelmes!!!

Másik fontos szempont, hogy érezzük jól magunkat, legyünk magabiztosak inkább maradjunk hűek magunkhoz az alkalomhoz illően, mintsem feszengjünk.

Tovább