NŐI RUHA

Női ruhák hétköznapra, alkalomra vagy csak úgy ... ugye ismerős Kedves Hölgyek ? 

Ha egyedi ruhákra vágysz nálunk a helyed ! Válogass hétről hétre folyamatosan bővülő Női ruha kínálatunkból.

Vásárold meg az AdryFashion webshopból a Hozzád leginkább illő, csinos női ruhát. 
Kínálatunkban megtalálható Női ruha kategóriában a saját tervezésű ruha márkánk a NedyN női ruha, mely igazán egyedi , és különleges fazonokkal rukkol elő hétről hétre limitált darabszámban . 
Megtalálhatóak még fazon szerint az alkalmi ruhák, maxiruhák, miniruhák ,farmer női ruhák, ingruhák, kötött ruhák, bőrhatású ruhák, lenge lepel ruhák, de alkalmi ruha kínálatunk is folyamatosan bővül .

 Minden termékünkhöz csinos kiegészítőt találsz, ahol láncok, övek, cipők közül válogathatsz kedvedre. 

" AdryFashion - A Divat Veled van " 

Tovább

Ruhák, NŐI ruhák…mit is jelentenek számunkra?!

 Ruhák melyeket a mindennapjainkban magunkra öltünk, a ruhák, melyek szolgálják a külső hatásoktól való védelmet, alkalmazkodnak az időjáráshoz, és ami a legfontosabb szerepet oszt rájuk a kultúra és a divat világa.

A Ruha szerepe függ az adott személytől, aki viseli, társadalmi környezettől, annak elvárásaitól is. Egy ruhadarab az egyik ember számára lényegtelen csekélység, vagy praktikus viselet, egy másik számára életének egy fontos része.

 Nézzük mindezt kicsit részleteiben;

 A ruhák, itt kiemelném a Női ruhákat  sokrétű, színes világa egész évben kielégítheti vágyainkat, hiszen tavasztól  - télig lehet Egyberuhát viselni, a lenge pamutkelmékből készült muszlin, kortalan lenvászontól egészen a prémium minőségű gyapjú, selyem, vagy akár bársony egyberuhákig.

MI a nagybetűs NŐK  ugyanúgy örömünket lelhetjük bennük, a nyári 30 fokos melegben és a – 10 fokos jégvirágos télben.

Ami az őszi-téli viseletet illeti, kiegészítésként elkél a ruhához, egyberuhához passzoló harisnya, emellett pl.: kesztyűk, sálak, ezáltal hidegebb időben is kiváló, divatot követő viselet az egyberuha.

Az igazat megvallva, ha jól bele gondolunk egy Nőies egyberuha nélkülözhetetlen a ruhatárunkból. Hiszen ez lehet egy mindennapi viseletre alkalmas laza ruha, vagy egy könnyed-légies nyári  ruha, vagy szerényebb-diszkrét  alkalmi ruha egy esti programhoz, valamint üzleties-elegáns megjelenést biztosító ruha. Érdekességként mindezt történelmi alapok is alátámasztják, mivel a Nők csakis kizárólag egyberuhát viseltek a 19. századig…pl. az egyiptomi, görög, római viselet ruhái gazdagon redőzött, díszített, színpompás darabok voltak, melyek a társadalmi és műveltségi szintet is tükrözték viselőjéről.

 Tökéletes ruha és külső…

Napjainkban a ruhák ismét kiemelt szerepet töltenek be, mert kényelmesebbek, komfortosabb érzetet biztosítanak a régebbi viseletekhez, darabokhoz képest, illetve mérhetetlenül nőisek. Bármilyen kollekcióban, amelyet megterveztek, találhatunk különféle alkalomhoz illő modelleket. Viselhetjük őket fogadásokon, hivatalos rendezvényeken, bálokon, esküvőkön, vakáció alatt, munkában, mindennapi életünkben. Az elegánsabb darabokat már az alkalmi ruha kategóriájába sorolhatjuk.

 És ha már itt tartunk;

             Alkalmi ruhák, és szabályaik

Gyakran az Alkalmi ruhákat fodrokkal, csipkével, strasszokkal, filterekkel varázsolják különlegesebbé, melyektől a viselésük alkalmával elragadóvá, ragyogóvá, egyedibbé válhatunk J. Fontos szempont viszont a szín / színek kombinációja, a díszek, díszes minták ízléses elhelyezkedése, ezek mértékletes viselése, vigyázva hogy ne essünk át a giccs kategóriába . Színeket tekintve például egy elegáns fogadáson a sötétebb árnyalatok a legmegfelelőbbek, viszont ha valaki inkább az Extravagáns stílust és díszítést kedveli, a világos színű ruhák a jó választás, mivel így a hangsúly a „díszítésen lesz”.

 Következzen a koktélruhákból némi ízelítő…

A női alkalmi viselet az egyik leglátványosabb és legváltozatosabb ruházati ágazat a Koktél ruhák palettája. A koktél ruhák általában rövidek, kiválóan illeszkednek a női test felső részéhez, egyértelműen kiemelik bájainkat J, emellett a vékony lábakat és csípő formáját is kihangsúlyozzák.

Nagy úttörője a Koktél ruháknak Audrey Hepburn Givenchy múzsája volt az 50’-es években. A Koktél ruhákat partykon illik viselni, de leginkább napjainkban nyári esküvőkön, ballagáson van lehetőségünk viselni.

Alkalmi ruha vásárlás előtt állsz? Csodálatos egyedi kínálattal várunk szeretettel oldalunkon  

Végül de nem utolsósorban Munkahelyi és a Mindennapi viseletről pár szót…

             Munkahelyre, sétához - ruhák minden alkalomra


Munkahelyi viseletként lehet klasszikusabb stílusú, üzleties ruhákat is választani, hordani, melyek lehetnek szűkebb, egyenes szabásúak, vagy enyhén dekoltált darabok. Kitűnő választás ilyen esetben az ingruha, mely egy örökklasszikus (végig gombos). Ezen kívül remek választás egy térdig érő darab is, mely egyszerűbb fazonú de ennek ellenére igazán nőies külsőt eredményez. Gyakoriságot tekintve leginkább az ujjatlan változattal találkozunk, amelyet feldobhatunk egy kardigánnal vagy egy laza, elegáns blézerrel.

  Mindennapi viseletünk során elsődlegesen a nyári évszakok alatt viselünk

egyberuhákat. Itt mutatkoznak be a laza vállra húzható ruhácskák, a vagány farmer ruhák, a lenge fodros, vidám színekben pompázó ruhák, a holdfényes, romantikus estékre is alkalmas maxi ruhák, az egyszerűséget jelképező spagettipántos ruhák és a szexi nyakpántos, hosszú és mini változata. Leggyakoribb motívumok a virágos minták, csipkés kiegészítők, állat motívumok, batikolt hippi jellegű mintázat, és persze a klasszikus gombok, övek tárháza kimeríthetetlen.

Ismerd meg kínálatunkat . Hétről hétre minden szerdán, és pénteken új ruhák érkeznek webáruházunkba .

Vásárolj kényelmesen . 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk megrendelésed .


AdryFashion Női ruha webáruház - ruha webshop

 

Tovább